Home / Invatamant / Șapte programe noi de studii la Facultatea de Economie și Drept din cadrul UMFST

Șapte programe noi de studii la Facultatea de Economie și Drept din cadrul UMFST

Decanul Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, conf. univ. dr. Daniela Ștefănescu, a prezentat luni, 10 februarie, la emisiunea UMFST Live, noile programe de studii pentru care pot opta candidații în anul universitar 2020-2021. Este vorba despre patru programe universitare de licență și trei programe universitare de masterat.

Potrivit Blogului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, noile programe de studii sunt parte a unui proiect de modernizare a învățământului și de adaptare a acestuia la nevoile actuale de pe piața muncii.

Astfel, este vorba despre următoarele programe de studii: Digital business & Data sciences (studii de licență), Management – ID / învățământ la distanță, online (studii de licență), Contabilitate și Informatică de gestiune / ID (studii de licență), Drept / ID (studii de licență), Poliție locală și siguranță publică (studii de masterat), E-business management & Marketing (studii de masterat) și Servicii și Tehnologii financiare (studii de masterat).

Vă invităm să aflați mai multe informații extrem de interesante despre aceste noi programe urmărind emisiunea realizată și moderată de lector univ. dr. Corina Lirca: https://www.youtube.com/watch?v=QDCFbyRVJG8.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vaccinare din mașină, la Târgu Mureș

40 de persoane s-au vaccinat, venind cu mașina, în primele 60 de minute de la …