Topul Firmelor Mureșene. Produsele Granpan Dor, sănătoase și gustoase Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1313 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Produsele Granpan Dor, sănătoase și gustoase

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”1071 – Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie” locul 1 a fost atribuit societății Granpan Dor SRL Reghin.

Afaceri de 6,3 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iunie 2012, are ca obiect de activitate ”fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie” și este deținută de Ilie Luca Marin, care îndeplinește și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 6,6 milioane de lei în 2017 și de 6,3 milioane de lei în 2018, profit net de 0,8 milioane lei în 2017 și de un milion lei în 2018 și un număr mediu de angajați de 40 în 2017, și 32 în 2018.

Trei braserii

Conform paginii de Facebook a societății, SC Granpan Dor SRL deține trei locații unde ”clienții pot să mănânce sănătos și gustos.”

”Braseria Granpan Dor încântă papilele gustative ale oricărui gurmand! Prima locație deschisă a fost în Târgu Mureș, zona centru – Piața Trandafirilor nr. 31, iar cea de-a doua în zona Cornișa – strada Mihai Viteazu nr. 31. În momentul de față, avem trei locații unde clienții pot să mănânce sănătos și gustos, lista fiind completată de locația din Reghin – Petru Maior nr. 42. Vă așteptăm în oricare locație pentru a degusta produse proaspete și gustoase cu gusturi fine și sublime!”, se menționează pe pagina de Facebook a firmei.

În ceea ce privește oferta culinară, reprezentanții SC Granpan Dor SRl au transmis că ”fie că dorești să te relaxezi sau ești grăbit, poți servi cele mai gustoase preparate, pe loc sau la pachet.”

”GranPan Dor îți satisface orice poftă culinară, în orice moment al zilei! Vizitează-ne și savurează cei mai apetisanți burgeri, cele mai sănătoase salate și cele mai gustoase sandwich-uri! Micul dejun sățios, supele creme și deserturile îți fac cu ochiul și te fac să revii mereu!”, au mai transmis reprezentanții SC Granpan Dor SRL.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE