Arestat pentru furturi din locuințe    Justitie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 614 Vizualizări

Arestat pentru furturi din locuințe  

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, la data de 11 februarie a.c., o persoană bănuită de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat, a anunțat ieri Biroul de Presă al IPJ Mureș. Aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

 

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au prins în flagrant delict, un bărbat care ar fi comis două infracțiuni de furt din locuințe, situate pe raza municipiului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, a reieşit că în noapte de 11 februarie a.c., bărbatul, de 42 de ani, din judeţul Bacău, ar fi pătruns prin efracţie, în două imobile de pe raza municipiului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş, de unde ar fi sustras sume de bani.

Prejudiciul cauzat, prin activitatea infracţională, este de 16.500 de lei şi 550 de euro, acesta fiind recuperat în totalitate şi predat persoanelor vătămate.

Ca urmare a administrării probatoriului,  la data de 11 februarie, faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în 12 februarie, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în vederea probării întregii activități infracţionale. (S. G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE