Doi tineri reținuți pentru furt calificat de cablu telefonic Justitie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 864 Vizualizări

Doi tineri reținuți pentru furt calificat de cablu telefonic

Ieri, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au reţinut pentru 24 de ore doi tineri, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Târgu Mureş.

 

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Mureș, la data de 12 februarie, poliţiştii Secţiei  de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş au pus în executare, pe raza judeţului Mureş, trei mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele unor tineri bănuiţi de comiterea unui furt calificat.

În fapt, din cercetări a reieşit că în perioada 05-06 februarie  a.c.,  cei în cauză ar fi sustras de pe raza comunei Ogra, mai mulţi metri de cablu telefonic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.300 de lei. În urma descinderilor, poliţiştii au identificat mai mulţi clești şi 150 metri de cablu metalic pentru susținerea aeriană a cablului telefonic, care au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 12 februarie a.c., faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE