Home / Sanatate / Dorian Popa, concert caritabil pentru Maternitatea din Sighișoara

Dorian Popa, concert caritabil pentru Maternitatea din Sighișoara

Distribuie

Dorian Popa va susține un concert caritabil pe 21 februarie, la Sighișoara în sala Restaurantului Imperial, începând cu ora 19:00. Biletele costă 50 lei și se găsesc online pe www.entertix.ro sau www.myticket.ro iar fizic pot fi achiziționate de la Librăria Hyperion.  Toate fondurile obținute în urmă acestui concert vor fi redirecționate spre Proiectul de Reabilitare al Maternității Sighișoara, proiect realizat de Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune.

 

Atât cei mici cât și cei mari sunt invitați să se distreze alături de carismaticul artist și, totodată, să contribuie activ la îmbunătățirea condițiilor din Maternitatea Sighișoara. În deschiderea evenimentului sunt invitate trupele de dans sighisorene Dimond și K-boom.

Cu o activitate de 2 ani în sectorul non-guvernamental, Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune a contribuit la mai multe proiecte de reabilitare a sistemului medical sighisorean precum refacerea sistemului de încălzire la Spitalul de Pediatrie, cosmetizarea spațiilor verzi ale Spitalului Municipal dar și strângeri de fonduri pentru cauze umanitare.

În prezent, Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune derulează un amplu proiect de reabilitare în Sighișoara, așa că prezența comunității și fondurile adunate la acest concert sunt mai importante că niciodată. Cei care nu pot ajunge pot dona în conturile deschise la Banca Transilvania: în lei: RO47BTRLRONCRT0446283201, în euro: RO94BTRLEURCRT0446283201 sau pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit scriind un mesaj privat pe canalul de Facebook al asociației.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.