Voia un cadou de Valentine’s Day? Reținut pentru furt Justitie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 510 Vizualizări

Voia un cadou de Valentine’s Day? Reținut pentru furt

Bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, un bărbat de 57 de ani din Hunedoara a fost reținut în 13 februarie de către polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

 

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târnăveni, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil, din buzunarul hainei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 13 februarie a.c., bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târnăveni, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-ar fi îmbrăţişat, moment în care i-ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul hainei. Ulterior, acesta s-ar fi urcat într-un autoturism și ar fi plecat într-o direcție necunoscută”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al IPJ Mureș.

Bărbatul a fost oprit în trafic pe raza județului Alba, asupra sa fiind găsit telefonul care ar fi fost sustras, prejudiciul fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Pentru a nu cădea victima unor astfel de infractori, poliţiştii mureşeni vă recomandă:

  • Nu purtaţi portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor;
  • Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile şi cel mai des vizitate de către hoţi;
  • Atunci când staţi la rând nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit!
  • Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane dubioase, căutaţi să vă îndepărtaţi!
  • Dacă aţi devenit victima unui hoţ de buzunare sau aţi fost martor la o asemenea faptă, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestuia, înălţime, trăsături ale feţei, semne particulare, vestimentaţie, particularităţi în vorbire sau comportament şi sesizaţi de îndată Poliţia!

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE