Un tânăr de 27 de ani, băut la volan, a provocat un accident în lanț Slider
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 861 Vizualizări

Un tânăr de 27 de ani, băut la volan, a provocat un accident în lanț

Duminică, în jurul orei 17.34, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localităţii Eremitu. 

 

„Din primele cercetări efectuate, se pare că un bărbat, de 27 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 153, pe raza localităţii Eremitu, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, din judeţul Vrancea, după care a fost proiectat într-un alt autovehicul, care era parcat regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, de 43 de ani, precum şi a altor trei pasageri, de 43, 11, respectiv 9 ani, aflaţi în autoturismul condus de acesta”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al IPJ Mureș.

Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a înregistrat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus, în consecință, la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE