Home / Business / Atenționare eJobs – tentativă de fraudă

Atenționare eJobs – tentativă de fraudă

Distribuie

Echipa eJobs a luat la cunoștință că există în desfășurare o tentativă de fraudă în rândul companiilor care utilizează platforma eJobs.ro, prin care se solicită în mod abuziv detalii despre companie și date confidențiale legate de contul de angajator și parola.

 

Acestă solicitare NU VINE din partea eJobs și reprezintă o tentativă de fraudă. Vă recomandăm să nu răspundeți acestor mesaje și să nu furnizați informații confidențiale.

eJobs nu solicită și nu va solicita niciodată datele confidențiale ale contului dvs. pe platforma noastră. Toate comunicările oficiale eJobs sunt trimise de pe domeniile noastre: @ejobs.ro, @mta.ejobs.ro, @mta.ejobsesp.ro sau @ejobsgroup.ro”, au anunțat reprezentanții companiei.

Dacă ați răspuns deja unor mesaje de acest tip, vă rugăm să schimbați parola contului dvs. cât mai curând posibil și să contactați eJobs. În situația în care primiți astfel de mesaje suspecte prin e-mail sau întâmpinați probleme în a accesa contul dvs., anunțați eJobs în cel mai scurt timp posibil la contact@ejobs.ro sau 0374 40 44 33.

Pentru a evita să deveniți victime ale tentativelor de fraudă, eJobs recomandă să:

  • NU completați formulare care solicită date confidențiale despre companie și despre contul dvs. de utilizator pe eJobs.ro;
  • NU accesați link-uri din cadrul e-mail-urilor nesolicitate sau trimise de către persoane necunoscute, în special cele care par sa fie trimise de eJobs;
  • NU accesați/descărcați fișiere anexate, primite prin intermediul e-mail-ului, nesolicitate sau primite de la persoane necunoscute, în special cele care în aparență sunt trimise de eJobs;
  • Verificați întotdeauna în bara de adresă din cadrul browser-ului Certificatul de securitate, dacă aveți o conexiune criptată (HTTPS) cu site-ul eJobs.ro și dacă adresa existentă a site-ului este cea cunoscută a eJobs.ro.

 

 

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Invazie de Tigrii platanului în centrul municipiului Târgu Mureș

Distribuie Din cauza valului de căldură din ultima perioadă, târgumureșenii se confruntă cu o nouă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.