Share
Home / Business / Proiect imobiliar la Reghin

Proiect imobiliar la Reghin

Conducerea societății Agromec Reghin SA, titulara investiției “Construire în trei etape a trei imobile de locuințe colective și post de transformare, amenajări exterioare împrejmuire teren, racorduri și branșamente la utilități”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul respectiv de investiții, propus a fi amplasat în municipiul Reghin, strada Râului nr. 16.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacția) 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INFO Covid-19. Câți mureșeni sunt autoizolați, în carantină și internați

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat duminică, 29 martie, prin …

Share
Share