Home / Administratie / Finanțări nerambursabile de 2,4 milioane de lei acordate de Consiliul Județean Mureș

Finanțări nerambursabile de 2,4 milioane de lei acordate de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat recent, într-o ședință ordinară de lucru din data de 20 februarie, programul anual de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul general al judeţului Mureş pentru anul 2020, în domeniile cultură, culte, sport, activităţi de tineret şi asistenţă socială.

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş privind aprobarea bugetului general al Judeţului Mureş pentru anul 2020, luată în aceeași ședință, au fost stabilite fondurile destinate contractelor de finanţare nerambursabilă pentru anul 2020, în domeniile: cultură, culte, sport, activităţi de tineret şi asistenţă socială, după cum urmează: Programe, proiecte și acțiuni culturale 500.000 de lei; Culte religioase 500.000 de lei; Acțiuni sportive de utilitate publică 500.000 de lei; Asistență socială 800.000 de lei și Activități de tineret 100.000 de lei.

”Programul anual poate cuprinde una sau mai multe sesiuni de selecţie a proiectelor iar publicarea în Monitorul Oficial al României a programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile nu creează autorităţii finanţatoare obligaţia de a efectua respectiva procedură de selecţie. În aplicarea dispoziţiilor legale mai sus enunţate, pentru anul 2020, prin prezentul proiect de hotărâre se propune aprobarea unui program anual de acordare a finanţărilor din bugetul general al Judeţului Mureş cu o singură sesiune”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Csősz Andrea-Gabriella: ,,Perseverența reprezintă cheia succesului”

Csősz Andrea-Gabriella este absolventă a clasei a VIII-a D din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dr. Bernády …