Home / Business / Mureș: Trasee noi de transport rutier de persoane

Mureș: Trasee noi de transport rutier de persoane

Consilierii județeni au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru din data de 20 februarie, atribuirea pe o perioadă determinată de 60 zile a licențelor de traseu aferente unui număr de șase trasee cuprinse în Programul județean de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, pentru perioada 2013 – 2023, după cum urmează: traseele 048 Târgu-Mureș – Band – Șăulia, 049 Târgu-Mureș – Band – Sărmașu și 050 Târgu-Mureș – Band – Grebeniș – Fânațe, către operatorul de transport rutier SC Duda Trans SRL și traseele 053 Târgu-Mureș – Râciu – Șăulia, 054 Târgu-Mureș – Râciu – Văleni și 055 Târgu-Mureș – Râciu- Șăulia – Band – Târgu-Mureș, către operatorul de transport rutier SC Viomob Impex SRL.

În cazul în care, din motive ce nu sunt imputabile Consiliului Județean, traseele menţionate nu vor fi atribuite în termenul de 60 de zile, acesta se prelungeşte până la data atribuirii lor, dar nu mai mult de 12 luni.

”Potrivit textului legal mai sus indicat, consiliile judeţene pot atribui trasee, pe o perioadă de 60 de zile, termen în care se va organiza atribuirea electronică a acestora prin Sistemul informatic pentru atribuirea electronică a traseelor naţionale, pe bază de anunţ public”, se precizează în Raportul care a însoțit proiectul de hotărâre, document întocmit de Genica Nemeș, director executiv al Direcției Juridice și Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Excepții pentru purtarea măștii în spațiile deschise

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 26 octombrie, prin intermediul unei informări …