Home / Administratie / Polițiștii din Mureș, instruiți pe circuitul ”Transilvania Motor Ring”

Polițiștii din Mureș, instruiți pe circuitul ”Transilvania Motor Ring”

Consilierii județeni au aprobat, în data de 20 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, utilizarea de către Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a unor spații din imobilul „Complex Auto pentru Sporturi cu Motor – Transilvania Motor Ring”, situat în localitatea Cerghid, pentru desfășurarea unui exercițiu de pregătire teoretică și practică.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a solicitat punerea la dispoziție cu titlu gratuit a sălii de conferință pentru efectuarea pregătirii teoretice și a platformei din spatele boxelor pentru efectuarea antrenamentului practic cu autospecialele din dotare. ”Însușirea abilităților de conducere stradală, în condiții de siguranță, însușirea abilităților de frânare în condiții de siguranță precum și vizualizarea comportamentului autospecialelor și a dinamicii greutăților în viraje se pot realiza doar în spații special amenajate care să confere siguranță atât cursanților cât și instructorilor. De asemenea, acest tip de cursuri trebuie desfășurate in locuri care să nu deranjeze sau să pună în pericol siguranța cetățenilor participanți la trafic”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu mureșeanca Raisa Moscviciov, revelația muzicii ușoare românești

La doar 16 ani, Raisa deja colaborează cu nume importante din industria muzicală, făcându-și intrarea …