Topul Firmelor Mureșene. Salmo Impex, turism culinar de nota 10 la Câmpu Cetății Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1179 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Salmo Impex, turism culinar de nota 10 la Câmpu Cetății

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”5610 – Restaurante” locul 1 a fost atribuit societății Salmo Impex SRL Câmpu Cetății.

Afaceri de 5,7 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iunie 1992, are ca obiect de activitate ”Restaurante” și este deținută de Lokodi Gergely, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane lei în 2017 și de 5,7 milioane lei în 2018, profit net de 2 milioane lei în 2017 și de 2,4 milioane lei în 2018 și un număr mediu de angajați de 20 în 2017, și 24 în 2018.

Păstrăvul de Câmpu Cetății, brand internațional

Conform paginii web a societății, www.halaszcsarda.ro, Salmo Impex SRL gestionează activitatea Hanului Pescăresc din Câmpu Cetății, unul din obiectivele turistice de interes major ale județului Mureș.

”Hanul nostru pescăresc îşi aşteaptă oaspeţii în inima satului pitoresc de munte Câmpul Cetăţii. Temelia de bază a hanului o constituie piscicultura, bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familia noastră. Rodul acestei munci este păstrăvul fript din Câmpul Cetăţii, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii noştri. Avem grijă ca această experienţă gastronomică unică să fie trăită într-o atmosferă pe măsură. Din acest motiv am construit în 2009 noul Han Pescăresc cu o capacitate de 400 de locuri, ideal şi pentru organizarea de evenimente. Oaspetele nostru este primit aici de o atmosferă familiară, de servire exigentă şi un mediu plăcut. După savurarea păstrăvului gustos oaspeţii au ocazia de a urmări pas cu pas tainele creşterii păstrăvului sau de a descoperi locurile pitoreşti din zonă. Pescarii pot încerca talentul lor în pescuit cu echipament asigurat de noi într-una din lacuri”, se menționează pe site-ul societății.

Turiștii care vizitează Hanul Pescăresc din Câmpu Cetății sunt așteptați cu o ofertă culinară care cuprinde, printre altele, următoarele specialități ale casei: păstrăv prăjit în ulei, păstrăv la grătar, file de păstrăv și rondele de păstrăv. Totodată, iubitorii pescuitului au la dispoziție patru lacuri populate cu caras, crap, amur, știucă, șalăul, somn și incontestabil vedeta locului, păstrăv, care poate fi pescuit din trei lacuri.

Servicii de cazare

Experiența gastronomică de la Hanul Pescăresc este completată de servicii de cazare pe măsură.

”Hanul oferă cazare în 8 căsuțe cu două camere separate, respectiv 2 căsuțe înglobând câte două apartamente. Camerele amenajate exigent sunt dotate cu baie și terasă proprie, televizor, wi-fi, frigider. Camerele se pot solicita cu pat matrimonial, iar la fiecare cameră există posibilitatea introducerii unui pat suplimentar”, s emai menționează pe pagina web a Hanului Pescăresc.

Pentru informații suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0724-235.859.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE