Home / Administratie / Consultare publică pe tema Fondului pentru tineret, la Consiliul Județean Mureș

Consultare publică pe tema Fondului pentru tineret, la Consiliul Județean Mureș

În conformitate cu prevederile art.28 din Legea tinerilor nr.350/2006, cu modificările şi completările ulterioare, prin Hotărârea nr.17/2020 privind aprobarea bugetului general al Judeţului Mureş pentru anul 2020 şi stabilirea unor măsuri bugetare, Consiliul Judeţean Mureş a constituit Fondul pentru finanţarea activităţii de tineret, în valoare de 100.000 lei.

De asemenea prin Hotărârea nr.23/2020  privind aprobarea programului anual de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul general al Judeţului Mureş, pentru anul 2020 în domeniile: cultură, culte, sport, activităţi de tineret şi asistenţă socială, domeniul tineret a fost inclus printre domeniile pentru care se acordă finanţare nerambursabilă.

În considerarea prevederilor art.10 şi 28 alin.(2) din Legea nr.350/2006, Consiliul Judeţean Mureş invită în data de 27 februarie 2020, ora 9.00, la sediul Consiliului Judeţean Mureş – Sala Mică, Piaţa Victoriei, nr.1, Tîrgu Mureş, organizaţiile neguvernamentale de tineret şi pentru tineret şi fundaţiile pentru tineret de pe raza judeţului Mureş, la o consultare având ca obiect stabilirea activităţilor ce vor fi finanţate din Fondul pentru tineret, prin raportare la domeniile principale de intervenţie, obiectivele specifice şi direcţiile de acţiune, stabilite prin Hotărârea Guvernului nr.24/2015 privind strategia naţională în domeniul politicii de tineret pentru perioada 2015-2020.

Organizaţiile sunt rugate să confirme participarea la dezbateri cel mai târziu până la data de 26.02.2020, ora:14.00, la adresa de e-mail: szoverfi.gabriella@cjmures.ro, cu indicarea reprezentantului acestora.

Persoana  de contact pentru informaţii şi detalii suplimentare: Szövérfi Gabriella, telefon: 0265-263.211, interior 1213.

p. Președinte,

Szász Zoltán-Tibor

Administrator Public

Secretar general,

Aurelian Paul Cosma

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de informare ale ISU Mureș!

Personalul militar din cadrul Inspecției de Prevenire și din cadrul subunităților operative ale Inspectoratului pentru …