Fără miză, fără lot Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Fără miză, fără lot

Prima etapă din cadrul turneului play-out al ligii secunde de futsal a adus și primul eșec din această fază pentru CSM Târgu Mureș, 4-6 pe teren propriu cu Fortius Buzău. Cu un lot în care se mai află doar jucători foarte tineri și cu punctele obținute pe teren anulate din cauza penalizărilor, echipa care în campionatul trecut ăși vedea irosit efortul în urma căruia a promovat în Liga I n-a avut nicio șansă în fața unei echipe cu mult mai experimentate. Acest turneu se dispută cu doar patru echipe și este impropriu denumit play-out, deoarece nu va retrograda nimeni la final.

Deși au fost dominați de către buzioeni, juniorii târgumureșeni au făcut față în prima repriză, încheiată la egalitate, 2-2. Au fost dealtfel cei care au deschis scorul încă din al doilea minut, cu un șut plasat din unghi trimis de Kiss Szilard. Oaspeții au reușit egalarea după doar două minute, dar un șut expediat în minutul 13 de mureșeanul Nagy Norbert a fost deviat în poartă de buzoieni. În același minut oaspeții au egalat din nou și au avut șansa de a trece la conducere. Până la pauză buzioenii au avut cele mai mari ocazii, dar nu a mai punctat nimeni în minutele rămase până la pauză. Echipa cu un lot mult mai experimentat a reușit în schimb să fie mult mai pragmatică în partea a doua a întâlnirii și s-a impus la două goluri diferență.

În etapa viitoare CSM Târgu Mureș va evolua în deplasare, cu harghitenii de la Junior Corund, care au câștigat partida din prima etapă, 6-1 cu Inter Gheorgheni.

CSM a început jocul cu Adorján – Kiss Sz., Nagy N., Cucuiet și Șuteu, iar ceilalți componenți au fost: Nagy T. Imréh, Nicola, Ördög, Papp și Bologa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE