FOTO: Bilanțul pagubelor provocate de vijelii în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1312 Vizualizări

FOTO: Bilanțul pagubelor provocate de vijelii în județul Mureș

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul Mureș, pentru data de 24 februarie, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină până la această oră în următoarele cazuri:

– Ora 07:07 – stâlp căzut pe carosabil, între localitățile Balda și Miheșu de Câmpie – DJ 151, au intervenit SVSU Miheșu de Câmpie.

– Ora 10:43 – acoperișul unui atelier de cca 30mp luat de vânt, în municipiul Târgu-Mureș, strada Hunedoarei, au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 10:47 – un copac a căzut pe DJ 151D, între localitățile Nicolești și Ilieni, circulația blocată pe un sens de mers, au intervenit pentru tăierea și degajarea acestuia SVSU Acățari.

– Ora 11:11 – panou publicitar înclinat spre partea carosabilă, în municipiul Târgu-Mureș, Bulevardul 1848, au intervenit pentru îndepărtarea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 11:32 – căderi de tencuială de pe bloc, etajele 2 și 3, pe trotuar și partea carosabilă, în municipiul Târgu-Mureș, strada Slatina, pe toată durata intervenției strada a fost închisă pe ambele sensuri, au intervenit pentru îndepărtarea tencuielii pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 11:38 – un copac a căzut pe carosabil, în municipiul Târgu-Mureș, strada Cornești, drumul a fost blocat până la îndepartarea acestuia de către pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 11:38 – doi stâlpi de lemn căzuți pe carosabil, în localitatea Corunca – au intervenit SVSU Corunca

– Ora 12:08 – tablă de pe bloc, cu pericol să cadă, în municipiul Târgu-Mureș, strada Făget, au intervenit pentru îndepărtarea acesteia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 12:44 – tablă în pericol să cadă de pe bloc, în municipiul Târgu-Mureș, strada 22 Decembrie, au intervenit pentru îndepărtarea acesteia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 13:05 – tablă cu pericol să cadă, în municipiul Târgu-Mureș, Clădirea Finanțelor Publice, au intervenit pentru îndepărtarea acesteia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 13:23. – căderi de tencuială de pe bloc, etajele 3 și 4, pe trotuar și în parcarea blocului, în municipiul Târgu-Mureș, strada Brașovului, trotuarul a fost balizat și închis până la finalizarea intervenției, au intervenit pentru îndepărtarea tencuielii pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 13:23 – copac căzut pe fire de înaltă tensiune în localitatea Sângeorgiu de Mureș, a intervenit pentru tăierea și îndepărtarea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 13:47 – panou publicitar desprins cu pericol să cadă pe partea carosabilă, în municipiul Târgu-Mureș, la intersecția dintre străzile Bega și Gheorghe Doja, au intervenit pentru desprinderea în totalitate și îndepărtarea panoului publicitar pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

– Ora 14:10 – crengi în pericol să cadă pe carosabil, în zona pădurii Mociar, DJ 154E – intervin pentru tăierea și îndepărtarea acestora pompierii militari de la Detașamentul Reghin.

(Comunicat de presă, ISU ”Horea” al județului Mureș)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE