Medalii pentru atleții mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Medalii pentru atleții mureșeni

Atleții mureșeni participanți la Campionatul Național de Sală disputate la sfârșitul săptămânii în sala de atletism Ioan Soter din București la categoriile U20, Juniori 1 și a veteranilor s-au întors cu un număr de 6 medalii, 1 aur, 4 argint și 1 bronz.

Întrecerile le-au deschis juniorii, unde mureșenii au fost reprezentați cu succes de Darius Făgăraș, Dacian Costea și Balázs Norbert.

Darius Făgăraș a devenit vicecampion național la proba de 60 metri garduri, iar Dacian Costaea la săritura cu prăjina. Al treilea elev al antrenorilor Szabó Ferenc și Baczó László, Balázs Norbert a fost și el aproape de podium în proba de prajină, clasându-se pe locul 4.

Categoriile de la seniori și veterani au încheiat competiția, iar cei doi veterani mureșeni prezenți au reușit și ei rezultate remarcabile.

Decanul grupului de atleți mureșeni, Fülöp Ioan Csaba a participat la proba de aruncare a greutății, unde participarea a fost foarte numeroasă, mureșeanul reușind un loc 4.

Reprezentanta feminină a veteranilor, dar și a grupului mureșean, Barabási Rozália (foto2) a participat cu succes la trei probe scurte de alergare, 60 m plat, 60 m garduri și 200 m plat. La această din urmă probă

a devenit campioană națională de sală, în timp ce la celelalte două probe s-a clasat a doua, cucerind titlurile de vicecampioană pe distanța de 60 metri, atât la plat, cât și la garduri.

Medalia de bronz i-a revenit celui de-al treilea veteran al atletismului mureșean, ludușeanul Alexandru Cârpaci. Acesta a luat startul în probele de 1500 și 3000 metri. Prima a încheiat-o pe locul 4, dar în a doua a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Pentru cei de la veterani a fost un ultim test înaintea Campionatului Balcanic de sală. Acesta se va disputa peste două săptămâni la Belgrad, unde lotului se va alătura un alt atlet mureșean, Böjte Attila.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE