Schi de tură pe Saca Mare,  pentru începători timp liber
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Schi de tură pe Saca Mare, pentru începători

Blackpackers România organizează sâmbătă, 29 februarie, o tură de schi de pe Vârful Saca Mare din Munții Gurghiu destinată  începătorilor. „Din dorința de a transmite mai departe tainele schiului de tură,  propunem o noua ieșire, în munții Gurghiu, pe Vârful  Saca Mare. Schiezi deja de câțiva ani pe pârtii și ai vrea să încerci schiul de tură dar n-ai avut încă ocazia?! Ei bine, echipa Backpackers îți pune la dispoziție know-how-ul si echipamentul necesar acestui sport, într-un eveniment organizat în Munții Gurghiu! Astfel, în data de 29 februarie , pornim dis de dimineața din Tg Mureș către Sovata. Lăsăm mașinile în parcarea de la pârtie dar de data aceasta te invităm să descoperi lumea de dincolo de pârtie si anume Vf. Saca Mare 1776 m”, afirmă organizatorii.
Participanții sunt rugați să vină echipați cu toate cele necesare, respective echipamentul complet pentru ski de tură:  ski-uri cu legatură de tură, piele de focă, bețe reglabile (ele pot fi închiriate de la organizatori pentru suma de 75 lei), clăpari , cască de schi, geacă schi, pantaloni de schi, ruscac mic de tură 15-30 litri , sticlă apă/ceai 1- 2 litri,, medicamente (în funcție de eventualele probleme de sănătate ale fiecăruia), mâncare pentru traseu (sandwich, conserve, batoane energizante, fructe uscate, nuci/alune).
Taxa de participare este de 80 de lei de persoană, sumă în care este inclus ghidajul și asistența permanentă pe traseu precum și stabilirea intinerariului și organizarea acestei ieșiri, transportul și mâncarea nefiind incluse în preț.
„Dacă vremea nu e favorabilă sau întâmpinăm dificultăți pe traseu ne rezervăm dreptul de a modifica programul și traseul propus”, afirmă organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE