Alma Nicole & Jacob, concert în J’ai Bistrot Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Alma Nicole & Jacob, concert în J’ai Bistrot Târgu-Mureș

Alma Nicole & Jacob vor susține sâmbătă, 29 februarie, de la ora 21.30, în incinta J’ai Bistrot Târgu-Mureș, un concert de 3 ore intitulat ”J’ai Live Music”.

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, cei doi artiști ”vin cu un concept electro-acustic fresh, cu influențe SYML, Daughter, Florence and the Machine”.

”Proaspăt întorși din Scoția unde au filmat primul lor clip, setlist-ul lor include conținut original și coveruri reinterpretate în stilul lor fresh, folosindu-se de voce, efecte, claviaturi, synth si un sistem de live looping”, au transmis organizatorii evenimentlui.

Alma Nicole, finalistă la Vocea României 2018

Alma Nicole este actriță și muzician. Finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României 2018, a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii și susținând concerte atât în România, cât şi în străinătate (SUA, Germania, Spania, Austria). Participând la prima ediție ”Românii au talent” la numai 18 ani, Alma a ajuns până în semifinală, cucerind jurații și publicul prin vocea sa. Tânăra a câștigat Marele Premiu al emisiunii ”8 într-o barcă” (reeditarea emisiunii ”Şcoala vedetelor”).

Jakob, compozitor de muzică de film

Jacob aka Ciprian Iacob, este compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în cadrul conferinței TEDx Cluj de anul acesta, experiență pe care a preschimbat-o într-un connecting the dots prin muzică live, film și tehnologie. În 2014 și 2016 Ciprian performează în concertul “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE