VIDEO, FOTO: Balul Basarabenilor, cu Surorile Osoianu și Ansamblul Mărțișor, la Darina Dacia Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1928 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Balul Basarabenilor, cu Surorile Osoianu și Ansamblul Mărțișor, la Darina Dacia

Cea de a 6-a ediție a Balului Basarabenilor din județul Mureș, desfășurat la restaurantul Darina Dacia, a avut ca invitați Surorile Osoianu și dansatorii ansamblului Mărțișor din Chișinău. La eveniment au participat atât basarabeni stabiliți în județul Mureș, cât și localnici care îndrăgesc tradițiile și obiceiurile românilor de peste Prut.
Trei perechi de dansatori ai Ansamblului Mărțișor din Chișinău și Surorile Osoianu au fost protagoniștii principali ai Balului Basarabenilor – Ediția 2020, eveniment organizat de Asociația Tinerilor Basarabeni din județul Mureș, la restaurantul Darina Dacia.
Din program nu au lipsit îndrăgitele hore moldovenești, reprezentații ale dansatorilor din Ansamblul Mărțișor (Dan Ivanov, Andrei Bostan, Eugen Domentean, Marcela Purice, Nicoleta Bileuță și Svetlana Leșan) și piese muzicale interpretate de cele cinci artiste care formează grupul vocal Surorile Osoianu (Ileana, Iulia, Valentina, Romela și Maria).

Toate momentele s-au bucurat de aprecierea celor 200 de participanți, dovadă fiind ora târzie din noapte până la care invitații au petrecut. Bucatele alese și serviciile oferite de gazda Darina Dacia au completat atmosfera primitoare a Balului Basarabenilor din județul Mureș, iar prezentarea momentelor artistice și atmosfera, în ansamblu, au fost responsabilitatea trupei Partydjs, reprezentată de Adrian Țepeș și Vali Buțiu.
“Ne-am propus să ne întâlnim în fiecare an, să ne cunoaștem mai bine și să petrecem câteva ore frumoase împreună, cu obiceiurile și tradițiile noastre moldovenești, la care sunt bineveniți și prietenii noștri ardeleni. Sperăm că toată lumea s-a simțit bine”, au spus reprezentanții asociației Tinerilor Basarabeni din județul Mureș.
Surorile Osoianu, invitate pentru prima oară la Târgu Mureș au avut cuvinte frumoase la adresa evenimentului și a participanților: ”A fost o mare bucurie să ajungem aici, la Târgu Mureș, să întâlnim atâția oameni frumoși. Ne-am simțit foarte bine și sperăm că melodiile interpretate de noi au fost pe placul invitaților. Vom păstra în suflet amintirea frumoasă a acestei seri și așteptăm să ne revedem”, au declarat la finalul evenimentului surorile Osoianu.

Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE