Home / Luduș / OFICIAL. Cine va candida din partea PNL la Primăria Luduș

OFICIAL. Cine va candida din partea PNL la Primăria Luduș

Distribuie

Biroul de presă al PNL Mureș au anunțat joi, 27 februarie, pe pagina de Facebook a organizației, că Alin Coman, liderul PNL Luduș, va fi candidatul liberal la funcția de primar al orașului Luduș, la alegerile locale care vor avea loc în acest an.

Potrivit aceleiași surse, candidatul liberal la Primăria orașului Luduș are vârsta de 38 de ani, are ca slogan electoral ”Hai, vecine, pe la mine!” și este director general în domeniul privat, absolvent al Facultății de Educație fizică și management în sport, Relații internaționale și studii de securitate – Științe Politice din Sibiu, masterand – Instituții Comunitare.

”Hai, vecine, pe la mine!” pentru că îmi doresc la Luduş să fim toţi „buni vecini”, într-o comunitate prosperă, cu un viitor cert, în care vecinii-părinţi să nu fi plecat în Spania, Italia, Anglia, Germania, iar vecinii-copii să nu mai plece la Cluj Napoca, Braşov sau Timişoara pentru că oraşul nostru nu poate oferi întotdeauna ceea ce trebuie. Simplu. Te invit să fii „Vecin cu Alin” pentru că, fără ură şi ranchiună, cu multă speranţă, curaj, îndrăzneală şi dârzenie vreau să reclădim împreună ceva pierdut: sufletul unei comunităţi în care fiecare să trăim uniţi şi fericiţi. Ca nişte buni vecini!”, a declarat candidatul liberal la funcția de primar al orașului Luduș.

Alex TOTH

 

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.