FOTO: Exemplul B-Unicilor: ”Frumuseţea nu are vârstă!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

FOTO: Exemplul B-Unicilor: ”Frumuseţea nu are vârstă!”

Vineri, 28 februarie 2014, la Căminul pentru Persoane Vârstnice s-a desfăşurat primul eveniment din cadrul Campaniei ”Bunicuţe frumoase”. Conceptul a avut la bază zicala: ”Frumuseţea nu are vârstă”. Ne-au fost alături oameni cu suflet nobil, din cadrul organizaţiei Lions. Țin minte că la prima ediție am apelat la propriile noastre coafeze pentru a le înfrumuseța pe bunicuţe. Ulterior s-a alăturat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, care a fost și astăzi alături de noi (joi, 27 februarie 2020!). Ce repede trece timpul!


Pe parcursul campaniei le-am oferit și B-Unicilor posibilitatea de a fi beneficiarii serviciilor de înfrumusețare, respectiv tuns, coafură și manichiură. De-a lungul timpului mi-am format un tipar asupra frumuseții, dar actualul meu loc de muncă m-a ajutat să ies din acel tipar şi să văd frumusețea de dincolo de ”standarde”, legate de vârstă, de exemplu.
”Frumusețea nu trebuie rezumată doar la aspectul fizic. Ea este, mai degrabă, o stare de spirit”, a afirmat doamna Ramona Rusu, directorul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș.
”A fost o reală bucurie să vezi o transformare care nu se rezumă doar la aspectul fizic, ci venea din suflet şi asta ne-a făcut şi nouă ziua mai frumoasă”, a declarat domnul Gheorghe Ştef, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureş.
Azi, am adăugat campaniei un nou mesaj sugestiv: ”Oricine are abilitatea de a vedea frumusețea nu va îmbătrâni niciodată” (Franz Kafka).

Dr. Anca Mariela FLOREA
Director, Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE