Mamprenoarele – alt format, alte avantaje, aceeași unitate Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Mamprenoarele – alt format, alte avantaje, aceeași unitate

Probabil ați auzit deja despre mamprenoare. Etimologic, termenul vine din contopirea a două cuvinte: mamă și antreprenor. În viața de zi cu zi, mamprenoarele sunt mult mai mult.

Suntem femei active, educate, cu viziune și inițiativă. Punem în centrul preocupărilor noastre familia, în jurul căreia țesem cu măiestrie afaceri care ne oferă libertatea de a lua decizii în ceea ce privește viața noastră personală și profesională.

Și pentru că antreprenoriatul ne aduce libertate, iar apartenența la o comunitate ne aduce siguranță și viitor, iată-ne grupate în comunitatea Mamprenoare, comunitate care a intrat în al doilea său an de activitate și prezență și în județul Mureș.

Anul 2020 ne-a adus îmbunătățiri pe toate planurile. Mai întâi, platforma online www.mamprenoare.eu a primit o nouă înfățișare și funcții noi, printre care propriul ”Facebook” intern (o cafenea virtuală a mamprenoarelor),  un magazin online propriu și o platformă de e-learning. Site-ul este în continuă dezvoltare, funcționalități și afaceri noi se adaugă în fiecare zi – toate pentru a ajuta afacerile la început de drum să pornească cu dreptul, iar pe cele care au deja o anumită vechime să crească și să se dezvolte.

Pe plan local, noi, mamprenoarele, ne întâlnim de 2 ori pe lună. Organizăm o întâlnire în cadru restrâns, unde discutăm concret despre afacerea fiecăreia: dificultăți întâmpinate, brainstorming pentru soluții și idei, recomandări și referințe, parteneriate între membre etc. Și mai organizăm o întâlnire de tip Meet & Learn, unde invităm un mentor – un specialist pe un anumit domeniu, care să ne vorbească și să ne răspundă la diverse întrebări ce țin de business. Prima întâlnire de acest fel va avea loc în data de 11 martie, mentorul va fi Anamaria Marocico, reprezentantă a Quantum Minds NLP, iar tema va fi ”Cum ne găsim motivația interioară? Resurse NLP de succes”. Alte teme pe care le vom aborda în întâlnirile Meet & Learn programate până la vacanța de vară sunt: GDPR și alte aspecte juridice, promovarea eficientă în mediul online, protecția mărcii și dreptul de autor.

Pe plan național, prezența mamprenoarelor este în continuă creștere, prin implicare în diverse evenimente și campanii naționale, precum Campania ”Adoptă o Mamă” a Mirelei Retegan, Conferința The Woman de la Cluj-Napoca, Conferința de Leadership și Antreprenoriat Feminin de la Iași, Gala CONAF, TEDx Salon 2020 București etc.

Așadar, dacă încă nu ați auzit de mamprenoare, fiți pe pace – veți auzi foarte mult de acum încolo.

Iar dacă tu – cea care citește acest articol – ești o femeie cu afacere proprie, minte deschisă și cu inițiativă, te așteptăm alături de noi! Trimite-ne un email la adresa: mures@mamprenoare.eu cu orice întrebări ai legate de comunitatea mamprenoare și îți răspundem în cel mai scurt timp!

Viziunea Mamprenoare:

Viziunea noastră este să construim o lume mai bună pentru noi și pentru copiii noștri, arătându-le modele de succes obținut prin educație, colaborare și implicare.

Larisa POP,

Manager comunitate Mamprenoare Târgu-Mureș / www.earome.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE