Home / Administratie / Măsuri anticoronavirus: Activitate cu publicul limitată la Serviciul de Probațiune Mureș

Măsuri anticoronavirus: Activitate cu publicul limitată la Serviciul de Probațiune Mureș

Conducerea Serviciului de Probațiune Mureş a anunțat vineri, 28 februarie, luarea unor măsuri pentru limitarea extinderii infectării cu virusul COVID-19, în baza Deciziei nr. 33/27 februarie 2020 a Directorului Direcției Naționale de Probațiune, prin limitarea activității cu publicul.

Astfel, începând cu data de 28 februarie 2020, Serviciul de Probațiune Mureş nu va mai desfășura activități specifice – evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială – cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat.

Persoanele aflate în evidența Serviciului de Probațiune Mureş pot anunța situațiile privind deplasarea la consilierul responsabil de caz, la următoarele numerele de telefon: Bucătar Ana Maria Gabriela, Butu Simona și Marjan Steliana – 0726-755.423, Pop Anamaria Iosefina și Făgăraș Claudia Maria – 0726-755.505, Curta Anca Ioana și Moise Gabriela – 0726-755.498, Tincu Angela Adriana, Savu Pavel Ovidiu și Moga Sorina – 0726-755.459, Dunca Monica Adriana, Naiman Diana și Zagon Adina Liana – 0726-760.449, șef serviciu – Stăncescu Camelia – 0739-012.758 sau la adresa de e-mail probatiune.mures@just.ro. Acestora li se va solicita transmiterea unei declarații scrise privind deplasarea, prin fax, la numărul 0372-007.691, sau prin e-mail probatiune.mures@just.ro.”Reluarea activității în regim normal se va dispune ulterior prin decizie a directorului general. Până la reluarea activității în regim normal, persoanele supravegheate pot transmite prin fax 0372-007 691, sau prin e-mail probatiune.mures@just.ro orice documente specifice procesului de supraveghere”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Covid-19 în Mureș: cazuri confirmate, autoizolate și internate, plus amenzi

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a remis luni, 6 aprilie, următorul …