Pensiune de 24 de locuri, în pregătire la Sighișoara Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 388 Vizualizări

Pensiune de 24 de locuri, în pregătire la Sighișoara

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, în urma unei ședințe, că proiectul ”Pensiune turistică” propus a fi realizat în municipiul Sighișoara, cartierul Rora fără număr, identificat prin CF nr. 56046 Sighișoara nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Clădire cu etaj și mansardă

Potrivit Deciziei etapei de încadrare, document disponibil pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține unei persoane fizice, Constantin Mihai Fiscu, și ”prevede construirea unei pensiuni turistice cu o capacitate de 24 de locuri.”

”Pensiunea va avea regimul de înălţime parter plus etaj plus mansardă, se va construi pe un teren în suprafaţă de 1.168 de metri pătrați, va avea suprafaţa construită de 290 de metri pătrați şi o suprafaţă desfăşurată de 768,98 de metri pătrați. Amplasamentul este situat la o distanţă de circa 400 de metri faţă de malul stâng al râului Târnava Mare şi la circa 40 de metri faţă de malul drept al unui pârâu necadastrat. Construcţia va asigura servicii de cazare şi servire a mesei”, se menționează în Decizia etapei de încadrare.

Zece camere și un apartament

Același document prezintă și care va fi modul de organizare a viitoarei pensiuni turistice.

”Clădirea va cuprinde la parter: sală de mese, bucătărie, centrală termică, bar recepţie, vestiare personal, grupuri sanitare public şi o terasă amplă pe direcţia sud-vestică. La etaj şi mansardă se vor afla camerele de cazare. La etaj vor fi cinci camere duble dotate cu grup sanitar propriu şi un apartament ce va cuprinde: chicinetă, cameră de zi, baie şi dormitor. La nivelul mansardei vor fi construite alte cinci camere duble. Camerele de la nivelul etajului vor dispune de terasă acoperită. Circulaţia pe verticală este asigurată printr-o scară amplasată în zona recepţiei. Oficiul necesar depozitării lenjeriei şi a materialelor de curăţenie va fi situat la nivelul mansardei”, se arată în Decizia etapei de încadrare.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE