Succes, dar evoluție mai puțin convingătoare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Succes, dar evoluție mai puțin convingătoare

CSM Târgu Mureș a învins pe teren propriu CSU Universitatea de Vest Timișoara cu 36-29 (19-18), într-un meci din etapa a XV-a a Diviziei A de handbal feminin, seria D.

Jocul din ultima etapă a turului 2 a fost însă departe de așteptări. Favorită certă înaintea ultimelor 5 etape din faza grupelor echipa târgumureșeană a tratat cu superficialitate jocul, oferind adversarei șansa să țină aproape, să se afle chiar la conducere în prima repriză.

Bănățencele au avut 8-6 înantea intrării în a doua jumătate a primei reprize, au egalat apoi la 9, după care s-au aflat din nou la conducere.

Mureșencele s-au desprins cu dubla Ioanei Moldovan la două goluri la 13-11, dar golurile primite prea ușor și precipitările în faza ofensivă au ținut scorul strâns. Oaspetele puteau să egaleze chiar după câteva atacuri irosite, dar intervențiile Ioanei Ugran în poartă au compensat. CSM s-a desprins spre final la 18-15, dar în ultimul minut s-a intrat la egalitate, cu două jucătoare eliminate din tabăra mureșeană. Georgeta Bucin a reușit să înscrie și la pauză s-a intrat cu avantaj minim.

 

Cu gândul mai degrabă la baraj

Dacă în prima repriză s-au înscris un număr neobișnuit de mare de goluri, partea a doua a debutat cu ratări în serie. În primele 6 minute s-a înscris o singură dată, iar scorul primei jumătăți de repriză era 7-3. Lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal, cu un final la pas al favoritelor. A urmat o nouă perioadă de greșeli comise cu mare ușurință, cu pase greșite, bănățencele reușind să se apropie de la 7 la doar 3 goluri. Deși soarta învingătoarei nu era pusă la îndoială, jocul a arătat mai degrabă o echipă mureșeană care este concentrată mai degrabă la turneele pentru promovare. Șansele de a mai ocupa prima poziție în grupă, loc ce ar aduce pentru prima fază a barajului adversare mai slab cotate sunt destul de mici, deoarece CSM se află la 4 puncte în urma celor de la Crișul Chișineu Criș și vor susține ultimul duel pe terenul acestora. Avantajul înaintea ultimelor cinci etape față de CSU Oradea, următoarea clasată este de 10 puncte, dar o victorie în fața acestora în etapa viitoare ar asigura din punct de vedere matematic cel puțin locul secund și participarea la baraj.

Golurile mureșencelor le-au înscris următoarele: Georgeta Bucin și Monica Bărăbaș câte 7, Flavia Munteanu și Carola Stângu câte 6, Maria Ola 3, Sarah Darie, Carla Lăcătuș și Ioana Moldovan câte 2, Carina Ghemeș 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE