ULTIMA ORĂ! VIDEO: Târgumureșean suspect de coronavirus transportat cu ambulanța specială! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15481 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Târgumureșean suspect de coronavirus transportat cu ambulanța specială!

Un echipaj special a transportat sâmbătă, 29 februarie, un pacient târgumureșean care se afla în autoizolare într-un apartament situat pe Bulevardul Pandurilor din Târgu-Mureș.

Potrivit imaginilor, transportarea pacientului s-a efectuat cu respectarea protocolului în cazul suspecților de coronavirus.

Vom reveni, cu reacții din partea autorităților mureșene.

UPDATE 1:
Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 29 februarie, în jurul orei 16.35, că pacientul suspect de coronavirus a fost transportat la Clinica de Boli Infecțioase din Târgu-Mureș, iar duminică, 1 martie, vor fi comunicate rezultatele analizelor.
”Astăzi, un pacient autoizolat la domiciliu de trei zile, în urma monitorizării DSP a prezentat simptomatologie de tip respirator. DSP şi ISU au acționat conform procedurilor pentru suspiciunea de coronavirus, pacientul fiind transportat în izoletă la Clinica de Boli Infecțioase din Târgu Mureş pentru investigații şi tratament de specialitate. Astăzi va fi recoltată proba pentru determinarea infecției cu coronavirus, fiind transmisă în această după amiază la Cluj. În cursul zilei de mâine vor fi comunicate rezultatele”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Instituției Prefectului -Județul Mureș.

UPDATE 2:

Vă prezentăm, în rândurile următoare, și reacția Direcției de Sănătate Publică Mureș vis a vis de acest caz: ”Este un pacient autoizolat la domiciliu, care din monitorizare prezenta fenomene de tip respirator şi am decis transportul acestuia la Clinica de Boli Infecţioase pentru investigaţii şi tratament. Se recoltează analize pentru teste de tip gripal şi pentru teste de coronavirus care se vor trimite la Cluj-Napoca pentru analize. Bărbatul a fost şi în străinătate şi era autoizolat la domiciliu de trei zile. A avut contact cu regiunile din Italia. Noi trimitem în această după amiază la Cluj şi în câteva ore vom avea rezultatul.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE