Târgu-Mureș: Înscrieri la ”Mărțișorul persoanelor vârstnice” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 696 Vizualizări

Târgu-Mureș: Înscrieri la ”Mărțișorul persoanelor vârstnice”

Primăria municipiului Târgu-Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Târgu-Mureş la ”Mărțișorul persoanelor vârstnice”, care va avea loc în zilele de 7, 8, 14 și 15 martie, de la ora 17.00.

Înscrierile se fac în holul Centrului Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, începând de luni, 2 martie, între orele 9.00 – 14.00.

”O persoană poate achiziționa, conform regulamentului, un singur bilet, pentru o singură dată dintre cele în care se organizează ”Mărțișorul persoanelor vârstnice” – datele de 7,8,14 sau 15 martie 2020. Accesul se face pe baza cărții de identitate și a tabelului. Biletul achiziționat nu este transmisibil!”,au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu-Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

La înscriere, participanţii sunt rugaţi să prezinte actul de identitate şi cuponul de pensie (original și copie), iar taxa de participare este de 20 lei.

”Anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 16.00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 21.00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE