Topul Firmelor Mureșene. Inovația, cheia succesului Mariantherm Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 937 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Inovația, cheia succesului Mariantherm

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”4332 – Lucrări de tâmplărie și dulgherie” locul 1 a fost atribuit societății Mariantherm SRL Livezeni.

Afaceri de 10,2 milioane de lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna ianuarie 2002, are ca obiect de activitate ”lucrări de tâmplărie și dulgherie” și este deținută de trei acționari, Corina Mihaela Mihăescu (totodată și administrator), Marian Mihăescu și Andrei Mihăescu.

Firma a avut o cifră de afaceri de 9,8 milioane de lei în 2017 și de 10,2 milioane de lei în 2018, profit net de 1,2 milioane de lei în 2017 și de 1,5 milioane de lei în 2018 și un număr mediu de 31 de angajați în 2017, și 32 în 2018.

Îndrăzneală, tenacitate și promptitudine

Conform paginii web a societății, www.mariantherm.ro, misiunea echipei Mariantherm ”este de a pune în operă ideile celor mai îndrăzneți și renumiți arhitecți.”

”Cu o experiență de peste 20 de ani am răspuns de fiecare dată cu profesionalism și promptitudine celor mai dificile provocări, mizând pe ambiția noastră de a ne depăși în permanență limitele, fiind de multe ori promotorii unor sisteme pe piața românească de executare de pereți cortină, tâmplărie Al și PVC, placări exterioare și fațade ventilate. Complexitatea lucrărilor pe care le realizăm cere îndrăzneală, iar răspunsul nostru este pe măsură. Tenacitatea noastră este dublată de viteza și promptitudinea cu care construim. Punând în ecuație atuuri precum echiparea tehnică performantă, know-how-ul și investițiile permanente în liniile de producție, rezultatul va fi mereu un client mulțumit. Pentru echipa noastră cheia succesului este inovația, iar transparența reprezintă o provocare estetică și tehnologică pentru care punem în joc întreaga noastră logistică și pasiune”, se precizează pe site-ul firmei.

Totodată, reprezentanții societății au mai menționat că valorile fundamentale care stau la baza filozofiei Mariantherm sunt ”serviciile oferite, atât pentru arhitect cât şi pentru client”, astfel încât ”toate activităţile sunt orientate spre deplina satisfacție a clientului şi a calității produselor realizate prin intermediul inovării tehnologice continue”.

”Ambiția unei echipe de specialiști a făcut ca Mariantherm să fie un partener de încredere pentru dumneavoastră și, de ce nu, un aliat în doborârea limitelor”, se mai menționează pe pagina web www.mariantherm.ro.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE