Decizie anticoronavirus. Cursuri online la două facultăți din Târgu-Mureș! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4369 Vizualizări

Decizie anticoronavirus. Cursuri online la două facultăți din Târgu-Mureș!

Consiliul de Administrație al Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a luat joi, 5 martie, o decizie referitoare la desfășurarea activităților didactice la specializările medicale din cadrul universității.

”Dar fiind faptul că studenții înscriși la specializările medicale din cadrul universității noastre provin, cu precădere, din Republica Italiană, în vederea prevenirii riscului de răspândire a infecției cu coronavirus se decide ca până în 20 martie 2020 activitatea didactică desfășurată în cadrul acestor specializări să fie exclusiv online”, se precizează în decizia nr. 49/5 martie 2020, publicată pe pagina de Facebook a Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș.

Potrivit aceleiași surse, decizia a fost asumată de conf. univ. dr. Alexandru Bogdan Murgu – președintele Consiliului de Administrație al Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș, ing. Liliana Carmen Murgu – membru al Consiliului și prof. univ. dr. Mircea Simionescu – rectorul Universității.

Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș are șase facultăți, din care două cu specializare medicală, respectiv Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE