FOTO: Cursuri de conducere pentru polițiști, pe circuitul ”Transilvania Motor Ring” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 452 Vizualizări

FOTO: Cursuri de conducere pentru polițiști, pe circuitul ”Transilvania Motor Ring”

După experiența avută cu instruirea conducătorilor auto de la ISU ”Horea” al județului Mureș, Liviu Iernean împreună cu Mureș Rally Team au gândit un curs de conducere specific pentru conducătorii auto din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș.

De la teorie, la practică

Cursurile sunt gratuite, se desfășoară prin intermediul unui parteneriat între Mureș Rally Team, Consiliul Județean Mureș și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, și se adresează unui număr de 750 de angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit prevederilor parteneriatului, Mureș Rally Team pune la dispoziție logistica și instructorii necesari, Consiliul Județean Mureș locul de desfășurare, respectiv circuitul ”Transilvania Motor Ring”, iar compania Aliat Târgu-Mureș oferă un superb Jaguar Safety Car, tot cu titlu gratuit.
”Mureș Rally Team a conceput un program de pregătire specific necesităților Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, care conține o parte de teorie și o parte practică, compusă din patru ateliere, un atelier simulator derapaj, un atelier de frânare, un atelier de dinamica maselor și un atelier de conducere la viteză mare pe circuit”, a precizat Liviu Iernean, președintele Mureș Rally Team.

Programul de pregătire se desfășoară în fiecare zi, de luni până vineri, din data de 2 martie până în data de 30 martie, în grupe de câte 20 de cursanți pe zi.

”Mureș Rally Team consideră că lipsa fondurilor pentru pregătirea personalului din instituțiile de stat trebuie compensată prin acțiuni de voluntariat din partea comunității”, a mai menționat Liviu Iernean.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE