Home / Sport / LPS, aproape de calificare cu handbaliștii juniori 2 și 3

LPS, aproape de calificare cu handbaliștii juniori 2 și 3

Distribuie

În campionatele de handbal ale juniorilor se află în plină desfășurare disputele din cadrul fazei a doua. Acestea sunt împărțite în două grupe valorice a câte 6 echipe, denumite Valoare și Speranță. La juniori I în grupele Valoare este calificată formația CSȘ Sighișoara. Finalistă în ediția trecută la această categorie, echipa sighișoreană se află după primul joc al fazei a doua pe ultimul loc în grupa Valoare 1 și va disputa sâmbătă partida din etapa a doua, în deplasare, la CSU Suceava. A doua echipă mureșeană a juniorilor I, LPS Târgu Mureș se află în grupele Speranță, ocupă primul loc în grupa 1 și va juca tot în deplasare, la CSȘ Galați, vineri, 6 martie, ora 15.00.

La juniori II rolurile celor souă cluburi mureșene sunt inversate. În Grupa Valoare 3 LPS Târgu Mureș este lider autoritar, cu victorii pe linie. Ei vor susține duminică, 8 martie, de la ora 13.00, în deplasare, un derby pentru prima poziție, cu ocupanta locului secund,

CSS Făgăraș. Tot duminică și tot în deplasare va juca și CSȘ Sighișoara. Jocul cu LPS Târgu Jiu este în grupele de la Speranță, gorjenii aflându-se pe ultima poziție, iar sighișorenii pe 3.

Un duel foarte important se anunță în Grupa Valoare 3 a juniorilor III. Aici LPS Târgu Mureș ocupă locul 3 în clasament, la un singur punct în urma primelor două clasate și vor întâlni sâmbătă, 7 martie, ora 11.00, pe teren propriu (sala LPS, strada Chinezu) ocupanta locului secund, formația CSȘ Craiova. La această categorie, tot pe teren propriu, dar la Speranță, CSȘ Sighișoara va întâlni formația Progresul Băilești.

Două dintre echipele LPS se află așadar în luptă pentru calificarea la turneele finale.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.