Home / Sport / O nouă „dozare” a efortului pentru handbaliste

O nouă „dozare” a efortului pentru handbaliste

Distribuie

Echipa feminină de handbal CSM Târgu Mureș va susține sâmbătă, 7 martie, de la ora 12.00, în Sala Universității din Oradea, partida cu formația locală CSU. Întâlnirea se dispută în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A, seria D, prima din returul 2. Dacă în prima parte a campionarului cele două își disputau un loc pentru turneele de promovare în Liga Națională, de această dată bihorencele mai au doar șanse teoretice de a mai ocupa unul din primele două locuri. Mureșencele au un avantaj de 10 puncte și o nouă victorie le-ar asigura din punct de vedere matematic cel puțin poziția secundă, la 4 puncte în urma liderului Crișul Chișineu Criș. Eventuala depășire a formației arădene este însă condiționată și de rezultatul acestora din penultima etapă, când Crișul va face la rândul ei deplasarea la Oradea. Înaintea acelei dispute va avea loc întâlnirea dintre primele două clasate, pe terenul arădencelor, în 4 aprilie. Crișul este dealtfel singura echipă neînvinsă în serie, cu trei rezultate de egalitate, două la Târgu Mureș și unul la Oradea și cu o victorie în fața mureșencelor și-ar asigura prima poziție înaintea deplasării la Oradea.

Pentru echipa mureșeană întâlnirea de sâmbătă este în aceste condiții mai degrabă un test de maturitate, cu echipa în fața căreia a cedat cu 28-33 jocul din prima parte a campionatului. În cele două întâlniri de la Târgu Mureș echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop s-a impus cu 30-24 și 34-29, dar partida de sâmbătă se anunță una deosebit de dificilă. Deși cu șanse minime de a mai recupera cele 10 puncte în ultimele cinci etape ale acestui al doilea retur, CSU va forța victoria și obținerea celor 15 puncte, având în vedere faptul că întâlnirile cu primele două clasate le dispută pe teren propriu. De partea cealaltă, pentru a-și asigura cel puțin locul secund, echipa mureșeană ar mai avea nevoie de doar două victorii în aceste cinci partide.

Mai relaxate în ultima deplasare

Ca în multe alte ocazii, unele dintre componentele echipei mureșene, cele care fac parte și din lotul junioarelor I vor efectua a doua zi o nouă deplasare. Va fi nevoie așadar de o dozare a efortului. Echipa de junioare va susține duminică, 8 martie, jocul din cadrul ultimei etape din faza a doua, la Reșița, cu formația locală a Liceului Teoretic „Traian Vuia” din localitate. De această dată însă, acest ultim joc nu mai are miză, iar adversara s-a dovedit una modestă. Mureșencele s-au impus fără a se întrebuința prea mult în jocul de pe teren propriu cu 47-36 și are asigurată prima poziție în clasamentul Grupei Valoare 3, cu 8 victorii și un rezultat de egalitate, cu 4 puncte mai multe decât a doua clasată, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.