Home / Slider / Târgu-Mureș: Nadia Rață și Vasile Păun, conferințe despre educație și armonie

Târgu-Mureș: Nadia Rață și Vasile Păun, conferințe despre educație și armonie

Vasile Păun, antreprenor social și antrenor holistic, va participa la Târgu-Mureș, în 7 și 8 martie, la două conferințe organizate de psih. dr. Nadia Rață, candidată la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș din partea Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN) la alegerile locale din acest an.

Sâmbătă, 7 martie, între orele 11.00 – 14.00, Hotel ”Business” din Târgu-Mureș va găzdui conferința cu tema ”Despre educația holistică și viitorul educației în comunitatea locală”.

”Și pentru că acțiunile mele au fost mereu în slujba oamenilor, pentru că îmi pasă de această comunitate a noastră, a târgumureșenilor și a mureșenilor, de sănătatea și echilibrul individual al fiecăruia și de cel colectiv, al nostru, al tuturor, vă invit la un eveniment de suflet, eveniment altfel, bazat pe coerență, armonie și cooperare, pentru a reuși să construim împreună o realitate care diferă de negativitate, de stare de frică și de separare. Transformarea începe cu fiecare, cu pacea interioară și armonia din familie și dintre noi”, a precizat psih. dr. Nadia Rață, potrivit căreia evenimentul poate fi considerat ”un cadou pentru femei și, în egală măsură, și pentru bărbați.”

Duminică, 8 martie, între orele 16.00 – 20.00, la Hotel ”Plaza” din Târgu-Mureș va avea loc conferința cu tema ”Despre relațiile armonioase și împlinitoare în cuplu și în familie”.

”Primăvara sărbătorim feminitatea… Ea este strălucitoare prin ea însăși, dar și în strânsă relație cu masculinitatea, aceea care o înțelege, o prețuiește, o iubește. Împreună dau expresia echilibrului, atât interior, cât și în relație unii cu ceilalți. Evenimentul din 7 martie pe tema educației, este urmat, în 8 martie, de o nouă provocare… la care vă invit să fiți părtași! Resetăm ADN-ul relațiilor, pentru ca ele să devină un spațiu de învățare și creștere sănătos și armonios”, a subliniat psih. dr. Nadia Rață.

Citeste si:  2022, anul investițiilor pentru Ideciu de Jos

Intrarea la ambele conferințe este liberă.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exemplu de devotament, campion mondial în slujba celor în nevoie

Locotenent Leon Precup în vârstă de 53 de ani este în serviciul de servire al …