Te muți din Târgu-Mureș în Capitală la doar 18 ani?  Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 897 Vizualizări

Te muți din Târgu-Mureș în Capitală la doar 18 ani? 

Te muți din Târgu-Mureș în Capitală la doar 18 ani? 

Iată ce joburi ai putea practica aici!


Mirajul Capitalei este fantastic pentru românii din toate colțurile țării, aceștia așteptând cu nerăbdare împlinirea vârstei de 18 ani, pentru a scăpa de sub tutela părinților și a putea lua viața în piept. Tinerii din Târgu-Mureș aleg Bucureștiul pentru că vor să-și finalizeze studiile, urmând diferite facultăți sau doresc să muncească pe bani mai mulți și să aibă o carieră în diverse domenii. Cert este că orașul acesta a reușit să devină un punct de atracție pe piața muncii. 

 

Ai împlinit 18 ani? Atunci, ești pe picioarele tale și poți încerca să găsești de lucru, fără să-ți faci prea multe griji. Este important să fii dispus să muncești, să ai răbdare și voință pentru a răzbate în viață și pentru a reuși să obții succesul în domeniul ales. Poți încerca să găsești un job chiar înainte să te muți, mai ales ca mediul online abundă de site-uri cu astfel de anunțuri.

Iată 3 joburi bănoase, pe care le-ai putea practica în Capitală:

  1. Dacă ești fată și ai curaj, poți să te orientezi către un domeniu atractiv, cum este videochatul. Deși, pe vremuri, acesta era blamat, acum, un asemenea job îți poate oferi o viață cum nu ți-ai fi imaginat, așa că angajează-te la Kendra Studio și obține independența financiară mult dorită. Îți poți programa interviul telefonic sau prin intermediul chat-ului de pe site. Un avantaj interesant, de care ai putea profita, este ca, după primele trei luni de activitate, poți accesa programe de împrumut, fără dobândă și vei reuși astfel să îți achiziționezi o mașină, să îți faci o operație estetică sau să călătorești peste hotare;
  2. O meserie foarte căutată, dar care presupune multă muncă, este cea de ospătar. Este deja populară în România datorită câștigurilor consistente, doar că ai nevoie de câteva abilități pentru a te evidenția și pentru a obține bacșișuri cât mai mari: un nivel mediu de cultură, să știi una sau două limbi străine, să calculezi rapid, să fii bine organizat, să ai spirit de echipă și condiție fizică pentru a putea onora toate comenzile și să fii răbdător. Din fericire, în micul Paris, există numeroase baruri, cafenele, terase și restaurante care abia așteaptă forță de muncă, așa că nu-ți va fi greu să găsești un loc de muncă.
  3. Vrei să muncești și să câștigi bine în București, deși nu ai decât 18 ani și doar 12 clase? Domeniul construcțiilor este foarte ofertant în acest sens. Ai putea să te îndrepți către această meserie. Totuși, ai nevoie de condiție fizică, să fii capabil să lucrezi bine într-o echipă și să asculți ceea ce ți se cere. Nu-ți fie teamă, chiar dacă nu ai calificarea necesară, ai putea să câștigi destul de bine, pentru că salariul este mare și poți beneficia și de diferite bonusuri. Dacă ai terminat o școală profesională, cum se caută pe șantier, atunci salariul va fi și mai atractiv.

În concluzie, dacă vrei să trăiești în Capitală și să începi o viață nouă, independentă, atunci ia în considerare aceste joburi și încearcă să vezi care dintre ele ți se potrivește. S-ar putea să ai parte de un început fabulos de carieră, care să-ți aducă împliniri personale și profesionale. 

 

surse foto: shutterstock.com

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE