Topul Firmelor Mureșene. Sziferon, producător de feronerie pentru mobilă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1114 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Sziferon, producător de feronerie pentru mobilă

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mijlocii”, secțiunea ”2572 – Fabricarea articolelor de feronerie” locul 1 a fost atribuit societății Sziferon SRL Sângeorgiu de Mureș.

Afaceri de 2,9 milioane de lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna mai 1991, are ca obiect de activitate ”fabricarea articolelor de feronerie” și este deținută de Szentgyorgyi Istvan Lorand, care ocupă și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 4 milioane de lei în 2017 și de 2,9 milioane de lei în 2018, profit net de 135.420 de lei în 2017 și de 189.275 de lei în 2018 și un număr mediu de 50 de angajați în 2017, și 52 în 2018.

Adaptare la cerințele clienților

Conform paginii web a societății, www.sziferon.ro, de la înființare și până în prezent echipa Sziferon și-a mărit paleta de produse de feronerie pentru mobilă ”de la an la an” fiind ”întotdeauna în căutare de tehnici noi de menținere a prețurilor constante, cât în finisaje și tehnici noi de producție care să satisfacă nevoile fiecărui client în parte.”

În ceea ce privește serviciile oferite de echipa Sziferon, acestea intră în categoria prelucrărilor metalice, electroplacărilor sau galvanizărilor după cum urmează: prelucrări metalice, sudări MIG,WIG, zincare, alămire, cuprare, nichelare, cromare, nichel-zinc pentru industria auto, brunare a metalelor și vopsire în câmp electrostatic Paleta RAL.

Firma are sediul în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Fântânii nr. 155, iar informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0265-318.018 sau 0744-706.777, precum și la adresa de e-mail office@sziferon.ro.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE