Un nou ”val” de candidați la primării, anunțați de PNL Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3057 Vizualizări

Un nou ”val” de candidați la primării, anunțați de PNL Mureș

Echipa de comunicare a Partidului Național Liberal Mureș a prezentat, pe pagina de Facebook a filialei, în ultimele zile, un nou ”val” de candidați propuși pentru funcția de primar la alegerile locale care vor avea loc în acest an.

Pentru funcția de primar al municipiului Reghin, propunerea liberalilor este Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

”Cred că merităm mai mult! Reghin merită o administrație făcută pentru interesele cetățenilor pe care îi reprezintă. Îmi doresc ca banii reghinenilor să fie investiți tot în folosul celor care contribuie la bugetul local. Îmi doresc să nu mai fim codași la capitolul atragerii fondurilor europene și să nu mai existe organigrame supradimensionate în aparatul public. Tocmai de aceea vreau să reprezint în plan politic și administrativ interesele comunității din care fac parte. Astăzi este momentul zero. De astăzi începem să clădim. Vă invit alături de mine și echipa mea”, a transmis Gabriel Toncean.

La Primăria comunei Mica, candidatul PNL este Emanoil Florin Crișan, ”tehnician chimist, angajat în domeniul privat.”
La Primăria comunei Corunca, candidatul liberal este Daniel Cheșa, ”jurist, antreprenor în domeniul turistic.”
La Primăria comunei Livezeni, candidatul PNL este Sorin Runcan, ”administrator, absolvent al Universitatății Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Electrotehnică – acționări electrice și roboți.”

La Primăria comunei Ibănești, candidatul liberal este Florin Matei, managerul unei firme din domeniul informatic, absolvent de matematică-informatică al Colegiului ”Alexandru Papiu Ilarian” şi al Universității ”Petru Maior” din Târgu-Mureş.

”După 20 de ani este momentul să privim cu încredere spre viitor! Stă în mâinile fiecăruia responsabilitatea unui trai mai bun pentru copiii noştri. Avem datoria să facem tot ce ne stă în putere pentru a aduce comuna Ibănești la un nivel de dezvoltare european, doar așa vom pune Ibănești în primul rând”,a precizat Florin Matei.

La Primăria Sâncraiu de Mureș, liberalii îl au candidat pe Ionuț Petru Budian, inginer, administrator, consilier local.

”Cred cu tărie ca trebuie sa ne implicăm în viața comunității și atunci vom reuși să schimbăm ceea ce ne dorim. Recunosc că, în unele momente, m-am gândit bine dacă să mă implic mai mult sau să îmi aloc resursele și energia spre alte proiecte. Și în aceste momente de cumpănă am primit multe încurajări de la consăteni, prieteni și de la echipa liberală să fac acest pas. Este o onoare pentru mine să am în jurul meu astfel de persoane, care mi-au insuflat încredere și speranța că se pot face mai multe, pentru că nu voi fi singur în calitatea de primar, ci voi avea alături de mine oameni de bună credință care cred în dezvoltarea comunității, care vor veni cu idei de proiecte, pe care împreună, să le punem în aplicare”, a precizat Ionuț Petru Budian.

Alex TOTH

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE