Mamprenoarele te întreabă: Ce este important pentru tine? Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Mamprenoarele te întreabă: Ce este important pentru tine?

Dacă vrei să afli ce este important pentru tine și dacă vrei să știi cum să ai obiective ecologice și în congruență cu valorile tale, Mamprenoarelor îți recomandă Meet & Learn.

Meet & Learn este întâlnirea lunară a Mamprenoarelor din Târgu-Mureș, în cadrul căreia un specialist de business va susține un workshop pe o temă stabilită. Următoarea astfel de întâlnire va avea loc miercuri, 11 martie, de la ora 17.00, la InnoWork (strada Romulus Guga nr. 1). Participarea este gratuită.

În cadrul evenimentului, Anamaria Marocico – Trainer NLP certificat de  Crafting Minds, Master Practiciant NLP, Time Line Therapy™ and Hipnotherapy certificat de ABNLP (American Board of Neurolinguistic Programming), te va îndruma spre arta comportamentului excelent. Proiectează-ți gândirea într-o manieră prosperă pentru tine si pentru cei din jur tău, astfel încât să dobândești schimbări majore în stilul tău de viață.

NLP sau Programarea Neurolingvistică îți oferă instrumente specifice, astfel încât tu să fii în controlul vieții tale. Învață să faci asta într-o manieră excelentă și ideală pentru ceea ce este important pentru tine. Anamaria este trainerul tău de NLP. Cu ajutorul ei, vei înțelege ce înseamnă să adopți un comportament excelent, cum să știi ce este important pentru tine. Mai mult decât atât, prin resursele primite, vei învăța cum sa dizolvi un conflict și cum să elimini emoțiile negative din tine. Vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Prin tehnicile și resursele NLP, vei conștientiza că puterea, curajul și respectul de sine sunt tips&tricks-urile unei vieți împlinite. Descoperă ce este important și valoros pentru tine!

Vino în data de 11 martie, ora 17.00, la un eveniment dedicat valorilor și obiectivelor tale în business. Pentru detalii accesează: https://mamprenoare.eu/eveniment/meet-learn-tg-mures/

Îndrăznește să afli ce este cu adevărat important pentru tine! Îndrăznește să fii cea mai bună variantă a ta! Vino alături de Mamprenoarele târgumureșene miercuri, 11 martie, ora 17.00, la InnoWork.

 

Codruța GREU, content writer & copywriter

CG – content writer & beauty designer

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE