Noi lauri pentru Bernadette Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Noi lauri pentru Bernadette

Jucătoarea târgumureșeană de tenis de masă Szöcs Bernadette Cynthia a avut în ultimele două săptămâni zile solicitante, dar încununate cu noi succese. Calificată la Jocurile Olimpice din acest an cu echipa României, ea este proaspătă dublă campioană națională. A urcat pe prima treaptă a podiumului în proba de simplu după ce a trecut fără set pierdut pe rând de Ana Barbu, Tania Plăian, Irina Ciobanu și Eliza Samara, toate încheiate 4-0. Al doilea titlu l-a cucerit în proba de dublu mixt alături de campionul la simplu masculin Ionescu Ovidiu George, după o finală câștigată cu 3-0 în fața perechii formate din Andreea Dragoman și Rareș Șipoș. Berni a mai disputat o finală în competiția desfășurată în Sala Polivalentă din București, cea de dublu feminin, alături de Andreea Dragoman, dar au cedat în fața perechii Adina Diaconu-Irina Ciobanu.

După Naționale, mureșeanca a plecat la Doha, la Openul Qatarului, împreună cu Eliza Samara, Ovidiu Ionescu și Szöcs Hunor, fratele ei.

Aici jucătorii români au participat în probele de dublu mixt, simplu feminin și masculin.

Cel mai departe s-a ajuns cu perechea de dublu mixt formată din cei doi campioni la simplu în competiția internă. Ei au învins în primul tur cu 3-0 o pereche din Belarus, apoi perechea germană Petrissa Solja-Patrick Franziska cu 3-2, în optimi, dar au cedat cu 0-3 sfertul de finală disputat cu niponii Jun Mitsutani-Mima Ito.

La simplu masculin Hunor a trecut un tur preliminar disputat cu un kuweitian, după care a cedat în fața suedezului Kristian Karlsson, iar sora sa a fost eliminată în turul 3 de germanca de origine asiatică Xiaona Shan, pierzând cu 2-4. Pe tabloul principal de simplu a ajuns doar Samara, eliminată în „16”-imi de o jucătoare din Japonia.

Sursa foto: FRTM

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE