A fost anunțată data deschiderii mall-ului Shopping City Târgu-Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 25084 Vizualizări

A fost anunțată data deschiderii mall-ului Shopping City Târgu-Mureș!

Proprietarii Shopping City Târgu-Mureș au creat un eveniment special pe rețeaua de socializare Facebook dedicat deschiderii noului mall.

Evenimentul va avea loc între orele 10.00 – 20.00.

”Ai așteptat cu nerăbdare primăvara? Aceasta vine cu pași repezi și aduce cu ea deschiderea Shopping City Târgu-Mureș. Pe 26 martie ne deschidem porțile exact la timp cât să avem o primăvara plină de experiențe de neuitat alături de brandurile noastre preferate si ofertele lor speciale! Rămâi alături de noi să descoperi magazinele și ofertele special pregătite pentru tine!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

UPDATE

Responsabilii de comunicare ai mall-ului Shopping City Târgu-Mureș au precizat marți, 10 martie, că inaugurarea noului mall nu va mai avea loc la data anunțată prin intermediul unui eveniment pe Facebook, respectiv 26 martie.

”Shopping City Târgu-Mureș pune pe primul loc securitatea și sănătatea clienților și angajaților și urmărește cu atenție recomandările autorităților competente. În acest moment, centrul comercial monitorizează îndeaproape situația și va lua toate măsurile necesare pentru a oferi o experiență de shopping și relaxare în deplină siguranță la momentul deschiderii, dată pe care o vom comunica ulterior”, se prevede în respective informare remisă redacției Zi de Zi.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE