Cupa României la popice rămâne la mureșence Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Cupa României la popice rămâne la mureșence

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Târgu Mureș a câștigat o nouă ediție a Cupei României, păstrând trofeul în vitrina demult neîncăpătoare a celui mai titrat club din popicele feminin din România. Întrecerile finale disputate pe arena modernului
complex sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca a fost dominată de echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef, care și-a depășit cu un total de 285 „bețe” marea rivală a ultimelor ediții, Conpet Petrolul Ploiești. Mureșencele au încheiat întrecerea cu 11 puncte și un total de 12.892 p.d., față de 9 puncte și 12.607 p.d. ale prahovencelor. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Rapid București.
Competiția de pe arena clujeană s-a disputat atât la feminin, cât și la masculin, iar rezultatul, scontat deja din partea fetelor, a fost completat la băieți de clasarea pe podium a ambelor echipe târgumureșene. Astfel, toate cele trei echipe mureșene participante au reușit să urce pe podiumul de premiere. De asemenea așteptată a fost și clasarea pe prima treaptă a formației gazdă CFR Cluj-Napoca, cea care domină cu autoritate de mai mulți ani întrecerile masculine. Clujenii au totalizat 16 puncte și 13.333 la numărul total de popice doborâte, fiind urmați de popicarii de la Electromureș Târgu Mureș, cu 11 puncte și 12.443 p.d. și de cei de la CSM Târgu Mureș (7 pct-12.235 p.d.).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE