IMPORTANT! Accesul vizitatorilor la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, interzis! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

IMPORTANT! Accesul vizitatorilor la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, interzis!

În vederea limitării răspândirii COVID-19, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a luat o serie de măsuri. Astfel, începândde luni, 9 martie, se interzice accesul tuturor aparţinătorilor pe secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

”Aparţinătorii care se prezintă pentru cazurile de deces vor fi preluaţi de la registratura spitalului şi însoţiţi de către personalul medical auxiliar, în vederea obţinerii documentelor necesare în astfel de cazuri. Aparţinătorii care aduc medicaţie cronică sau alte materiale de igienă personală pacienţilor internaţi, se vor prezenta la poarta de urgenţă unde le vor preda personalului medical auxiliar de pe secţiile unde sunt internaţi bolnavii. Comunicarea cu secţiile se va face pe numărul de contact existent la poarta de urgenţă, pentru fiecare secţie. Informarea aparţinătorilor cu privire la starea de sănătate a pacienţilor se va face telefonic de la poarta de urgenţă, pe numărul de telefon pus la dispoziţie pe fiecare secţie”, au transmis reprezentanții SCJU Târgu-Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, internările în regim spitalizare de zi, precum şi în regim de spitalizare continuă (programate), se vor efectua în Ambulatorul de specialitate, iar pacienţii vor fi însoţiţi pe secţii de către personalul medical auxiliar aferent secţiei respective, iar intrarea persoanelor civile în unitatea sanitară se va face numai pe baza legitimaţiei care să ateste calitatea de angajat al spitalului sau a carnetului de voluntar.

”Studenţii, cu excepţia studenţilor voluntari, vor avea acces numai în zona Amfiteatrelor 1, 2 şi 3 din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE