Home / Administratie / Măsuri anticoronavirus la Reghin

Măsuri anticoronavirus la Reghin

Distribuie

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a anunțat marți, 10 martie, pe pagina sa de Facebook, că în cadrul unei ședințe a Comitetului Local pentru Situații de Urgență au fost luate o serie de măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul asumat de primarul municipiului Reghin:

”Am convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență în ședință extraordinară pentru a analiza situația și a stabili măsurile specifice la nivel local, referitoare la gestionarea situațiilor de urgență în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS – CoV – 2.

Comitetul a hotărât:
– Informarea unităților de alimentație publică și a celorlalți operatori economici de pe raza municipiului Reghin precum și a operatorilor de transport public și privat cu privire la măsurile prevăzute de Hotărârea CNSSU nr.6 din 9 martie 2020.
– Informarea reghinenilor prin canale media și afișe cu privire la obligația pe care o au aceștia de a respecta și de a pune în aplicare măsurile dispuse de către autoritățile în domeniul sănătății publice pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu Coronavirusul SARS-CoV-2.
– Suspendarea tuturor activităților organizate de către Municipiul Reghin și instituțiile subordonate, precum și toate activitățile programate în aceste instituții în perioada 10 – 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a termenului menționat în funcție de evoluția situației la nivel național.
– Asigurarea hranei și a bunurilor de strictă necesitate în cazul în care vor exista persoane izolate la domiciliu fără aparținători.
– Asigurarea materialelor necesare dezinfecției frecvente pentru instituțiile publice din Municipiul Reghin.”

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat salvat dintr-un incendiu de doi jandarmi

Distribuie Joi, 1 decembrie, doi jandarmi care erau în timpul serviciului, au scos un bărbat …