Ovidiu Vasu, candidatul POL la președinția Consiliului Județean Mureș? Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1124 Vizualizări

Ovidiu Vasu, candidatul POL la președinția Consiliului Județean Mureș?

Producătorul de film mureșean Ovidiu Vasu a anunțat marți, 10 martie, pe pagina sa de Facebook, că a fost contactat de conducerea Partidului Oamenilor Liberi (POL) și invitat la o discuție despre o posibilă candidatură la președinția Consiliului Județean Mureș.

”După ce mi-am manifestat public intenția de a-i susține, motivele se pot deduce din postările anterioare, m-au contactat cei de la POL Partidul Oamenilor Liberi să mă întrebe dacă aș accepta să fiu luat în discuție în interiorul partidului legat de desemnarea mea ca și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.
M-au invitat pentru mâine seară la ședința biroului lor de conducere…
Ce părere aveți? Ce ați vrea să transmiteți celor din POL? Să mă implic și mai activ în acest demers, privind reconcilierea româno-maghiară, fără de care sunt convins că vom evolua foarte lent, ca și până acum? Să încep să concep un proiect unificator sincer, privind administrarea județului Mureș?”, a scris Ovidiu Vasu.

În iunie 2019, Ovidiu Vasu a fost suspendat din calitatea sa de membru al PLUS pentru că la momentul înscrierii în formațiunea politică respectivă ar fi omis să anunțe că în trecutul său politic a fost membru, cu funcție de conducere, al PSD.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE