Home / Luduș / Doamnele din Asociația Pensionarilor Luduș, sărbătorite

Doamnele din Asociația Pensionarilor Luduș, sărbătorite

Distribuie

Conform tradiției ultimilor ani, doamnele care fac parte din Asociația Sindicatului Pensionarilor din Luduș au fost sărbătorite cu ocazia zilei de 8 Martie. De această dată evenimentul s-a desfășurat la un local select din oraș. Noul președinte, Andronic Stoica, vicepreședintele Dinu Anichiti și contabila Paula Istvan au invitat la petrecere pe cei mai activi membri, pe cei care și-au achitat la zi cotizația de membru.

La festivitate a fost invitat și primarul orașului, Cristian Moldovan, care a dăruit doamnelor câte o garoafă roșie afirmând că este onorat să fie alături de generația care în condiții dificile a contribuit mulți ani la dezvoltarea orașului.

”Administrația locală pe care o conduc de aproape opt ani face tot posibilul să asigure tuturor locuitorilor orașului cele mai bune condiții de muncă și de viață. Astăzi (6 martie – n.r.), în preziua sărbătorii de 8 Martie vă doresc zile senine și sănătate. La mulți ani!”, a spus Cristian Moldovan.

Președintele Asociației, Andronic Stoica, a punctat pe scurt semnificația zilei de 8 Martie și, în semn de prețuire și respect pentru activitatea îndelungată în slujba pensionarilor a prof. Traian Dancu, a propus un moment de reculegere în memoria acestuia. Andronic Stoica a mulțumit pentru participarea la eveniment a membrilor Asociației Sindicatului Pensionarilor Luduș și a amintit principalii sponsori care au făcut posibilă întâlnirea de suflet: SC Ro Dacia Luduș – Alexandrina Moldovan, SC Diana Trans Luduș – Dee Iuliu și SC Dactylis Luduș – Rodica și Iosif Mocanu. O notă maximă, cu plus primesc și „marii maeștri” ai vinului (Petru Bârsan), ai țuicii (Sever Popovici) și ai vișinatei (A.S.). A fost o după-amiază agreabilă în care prieteni mai vechi sau mai noi s-au întâlnit la o șuetă la care au contribuit ambianța, meniul de post și produsele amintite mai sus. Se pare că, după succesul acestei întâlniri, se caută prilejuri pentru altele asemenea.

Ioan A. BORGOVAN

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.