EXCLUSIV! Mureșeanul Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1379 Vizualizări

EXCLUSIV! Mureșeanul Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București

Cu un background foarte solid în piața de capital din România, târgumureșeanul Mircea Solovăstru a primit un nou mandat, de doi ani, în cadrul Comisiei de Admitere la Tranzacționare a Bursei de Valori București (BVB), din partea reprezentanţilor participanţilor la sistemul de tranzacţionare al BVB.

Acesta este al treilea mandat în cadrul acestei comisii, una care analizează informațiile depuse de societățile care doresc să se listeze la Bursă. Comisia are rolul de a asigura o activitate unitară, ordonată şi eficientă de admitere, promovare, retrogradare şi retragere în sau de pe piaţa reglementată la vedere şi sistemele alternative de tranzacţionare, administrate de Bursa de Valori Bucureşti.
“Mă bucur că există continuitate în activitatea mea în cadrul Bursei de la București. Pot urmări mai clar pașii care s-au făcut până acum și să propun modalități concrete pentru dinamizarea pieței de capital din România. Sper ca în următorii ani numărul societăților care se listează la Bursă să fie semnificativ. Cred că e o modalitate prin care putem dezvolta noi afaceri, prin care economia românească poate găsi surse alternative de finanţare”, a declarat miercuri, 11 martie, pentru cotidianul Zi de Zi, Mircea Solovăstru.
Din luna februarie a acestui an, Mircea Solovăstru a devenit și cadru asociat în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE