Precampania Pro România Mureș, suspendată. Apel către decidenții din administrație Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Precampania Pro România Mureș, suspendată. Apel către decidenții din administrație

Președintele Pro România Mureș, Călin Buzgău, a anunțat miercuri, 11 martie, suspendarea activităților de precampanie electorale, decizie luată în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

”În calitate de președinte al Pro România Mureș, am decis suspendarea tuturor activităților de precampanie, împărțirea de materiale, precum și adunările publice. Iar pe această cale fac un apel și la ceilalți lideri și forțe politice, să fie cu toții responsabili și să pună interesul public deasupra oricăror alte interese!”, a scris Călin Buzgău, pe pagina de Facebook a Pro România Mureș.

Totodată, liderul Pro România Mureș a lansat un apel către conducătorii unităților administrativ-teritoriale din județul Mureș ”să trateze cu maximă seriozitate și responsabilitate această amenințare a mai sus amintitului virus, care poate fi fatal pentru noi, sau pentru cei apropriați nouă!”.

În același mesaj, președintele Pro România Mureș a fost de părere că se impun luarea unor măsuri elementare pentru prevenirea și chiar stoparea răspândirii virusului COVID-19, precum și pentru buna gestionare a posibilelor situații fortuite:
– Amânarea/suspendarea tuturor întâlnirilor/activităților publice care nu au un caracter iminent și implică un număr mare de persoane;
– Informarea prin toate mijloacele a comunității, în vederea identificării și anunțării autorităților competente a tuturor cazurilor de persoane recent intrate în comunitate, în urma întoarcerii acestora din țări afectate de COVID-19.
– Asigurarea resurselor necesare pentru desfășurarea în bune condiții a stării de carantină sau izolare, acolo unde există astfel de cazuri, precum și supravegherea respectării limitărilor impuse de lege, de către persoanele aflate în astfel de situații.
– Asigurarea unui amplu și riguros proces de dezinfecție a unităților de învățământ, pe perioada “vacanței” forțate a copiilor.
– Dotarea tuturor mijloacelor de transport în comun cu dispozitive alimentate în mod permanent cu soluție dezinfectantă, spre uzul călătorilor.
– Asigurarea unui stoc de apă și alimente pentru posibile situații de necesitate, cu atât mai mult în cazul UAT-urilor aflate la o distanță considerabilă de municipii, sau/și la care accesul se face în condiții de dificultate.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE