Târgu-Mureș: Nicolae Ploeșteanu, anunț despre ”acțiunea 1 a posibilei candidaturi” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 511 Vizualizări

Târgu-Mureș: Nicolae Ploeșteanu, anunț despre ”acțiunea 1 a posibilei candidaturi”

Conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, cadru didactic al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, a anunțat miercuri, 11 martie, pe pagina sa de Facebook, ”acțiunea 1 a posibilei candidaturi și a portofoliului de primar al Târgu-Mureșului”.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul scris de conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, care și-a anunțat, în urmă cu câteva zile, intenția de a candida independent la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș:

”Este extrem de important să alocăm mass – media ce se cuvine! Iar aceasta este acțiunea numărul 1. Târgu Mureșul nu va evolua fără o mass media locală puternică, deoarece are nevoie de un „Watchdog” care să impună evoluție!
Aici trebuie impuse anumite precizări.
1) În primul rând, apreciez că în Târgu Mureș, în proporție covârșitoare mass-media este socială, corectă și aproape de om. Din acest motiv, cred că ceea ce ne sesizează trebuie să reprezinte un element de siguranță și construcție. Apreciez că mass-media locală va contribui evident și consistent la formarea unei conștiințe colective legate de obiectivele principale și subiacente ori, intempestive, ale orașului nostru.
2) În al doilea rând (în teorie primul și adesea în realitate), pentru că mass-media joacă rolul de „câine al democrației”, ceea ce într-o societate sufocată de „bunul simț” al ardeleanului onest nu poate realiza decât libertatea de exprimare manifestată, în special de profesioniști.
3) În al treilea rând, cred că cea mai adaptată zonă la mijloacele de comunicare în masă este media, fiind nevoită datorită scopului acesteia să vină cu soluțiile cele mai eficiente pentru transmiterea informației.
Concluzie:
Mass-media locală va contribui sub forme asociative atent construite la obiectivele orașului nostru, al Târgu Mureșului. Evident, orice abordare contradictorie își găsește locul în acest cadru constructiv. În acest fel, mass-media devine o entitate de convingere în principal, bazată pe substanța cunoașterii și informării.

Notă importantă:
Desfășurarea mass-mediei la ora actuală se poartă sub multiple forme: de la comunicarea pe Facebook în anumite condiții, la bloguri, vloggeri, până la formele clasice, ale cărților sau ziarelor etc.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE