Restrictii la Evidenta Persoanelor Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2169 Vizualizări

Restrictii la Evidenta Persoanelor Mureș!

Începând cu data de 12 martie 2020, în contextul prevenirii riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus, la sediul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Mureș, activitatea cu publicul se va desfășura după cum urmează: Se suspendă accesul în incinta instituției al reprezentanților autorităților publice locale (primării, SPCLEP), a altor instituții publice sau private, executorilor judecătorești, notarilor publici, agenților economici în scopul depunerii sau ridicării corespondenței, Cererile formulate se vor depune prin poșta civilă, militară și e-mail, după caz.
2. Ridicarea unor documente/ formulare tipizate de stare civilă și de evidență a persoanelor cu caracter foarte urgent se va face numai ca urmare a programării efectuate Ia numărul de telefon 0265-31 1 109.
3. De asemenea, solicitările de clarificări ale unor aspecte pe linie de stare civilă și evidență a persoanelor, însoțite de documentele în susținere, vor fi transmise exclusiv on-line pe adresa de e-mail a instituției diepmures@cjmures.ro, răspunsul urmând a fi transmis Ia adresa poștală/ e-mail indicată de solicitant,
4, Depunerea Ia sediul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Mureș a
cererilor privind eliberarea actelor de identitate și de înscriere a mențiunii privind stabilirea reședinței în cazuri deosebite se efectuează numai în baza unei programări telefonice prealabile la numărul de telefon 0265311109, în intervalul orar 9,00-13,00 de luni până vineri,
Situația deosebită în care se poate afla cetățeanul trebuie justificată cu documente, înscrisuri, etc. și se au în vedere: motive medicale, deplasare urgentă în altă localitate sau în alt stat, susținerea unor examene/ concursuri de admitere, efectuarea unor operațiuni notariale/ bancare.
În ceea ce privește ridicarea cărții de identitate, accesul în sediul D.G.E.P. Mureș se va face urmare a programării comunicate la depunerea cererii.
5. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiul destinat lucrului cu publicul.
6. Activitățile de audiență Ia sediul instituției vor fi suspendate în perioada 12-31 .03.2020. Cetățenii se pot adresa exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail la adresa codruța.sava@cjmures.ro.

(Comunicat de presă, Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Mureș)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE