Cursul Reiki din 14-15 martie nu se anulează! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 412 Vizualizări

Cursul Reiki din 14-15 martie nu se anulează!

În cadrul cursului de inițiere vor fi prezentate tehnici de transformare personală, vindecare energetică, relaxare și echilibrare mental-emoțională: Reiki (gradele practician și maestru-profesor reiki), Radionica mentală (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata).

Cursul va fi susținut de Horațiu Flaviu Baciu, maestru profesor Reiki, radionic master-practitioner, NLP & Coaching master-practitioner, master EFT energy-tehnici de eliberare emoțională.

Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile, maestrul Horațiu Flaviu Baciu, conștient de riscurile aferente răspândirii coronavirusului, a luat decizia de a nu anula evenimentul, având în vedere numărul mic al persoanelor care pot participa.

Mai multe informații, puteți obține telefonic la numărul 0747-080.238 și de pe pagina de Facebook, a evenimentului: Curs Reiki la Tg-Mures | 14-15 martie 2020.(https://www.facebook.com/events/1303769046473003/)

”La sfârșitul celor două zile de curs, absolvenților li se vor elibera diplome de inițiere în grad de maestru-profesor Ra-Reiki. Participanții vor cunoaște și vor stăpâni artele terapeutice energetice, iar dacă vor dori să le practice, se vor înscrie în rândul celor mai buni terapeuți de medicină energetică alternativă”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE