Home / Sanatate / Cursul Reiki din 14-15 martie nu se anulează!

Cursul Reiki din 14-15 martie nu se anulează!

În cadrul cursului de inițiere vor fi prezentate tehnici de transformare personală, vindecare energetică, relaxare și echilibrare mental-emoțională: Reiki (gradele practician și maestru-profesor reiki), Radionica mentală (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata).

Cursul va fi susținut de Horațiu Flaviu Baciu, maestru profesor Reiki, radionic master-practitioner, NLP & Coaching master-practitioner, master EFT energy-tehnici de eliberare emoțională.

Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile, maestrul Horațiu Flaviu Baciu, conștient de riscurile aferente răspândirii coronavirusului, a luat decizia de a nu anula evenimentul, având în vedere numărul mic al persoanelor care pot participa.

Mai multe informații, puteți obține telefonic la numărul 0747-080.238 și de pe pagina de Facebook, a evenimentului: Curs Reiki la Tg-Mures | 14-15 martie 2020.(https://www.facebook.com/events/1303769046473003/)

”La sfârșitul celor două zile de curs, absolvenților li se vor elibera diplome de inițiere în grad de maestru-profesor Ra-Reiki. Participanții vor cunoaște și vor stăpâni artele terapeutice energetice, iar dacă vor dori să le practice, se vor înscrie în rândul celor mai buni terapeuți de medicină energetică alternativă”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacția)

Citeste si:  Conferința ”Neuron”, organizată de UMFST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administratori reconfirmați la Spitalul din Luduș

În conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006, privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările …